Poštovani proizvođači,

Temeljem IAKS mjera Programa ruralnog razvoja, mjera 10, Poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene pripremili smo cjelokupni poticani program smjesa za različite namjene. Sjetvom navedenih smjesa omogućavate povratak u normalan suživot ugroženim i pomalo zaboravljenim vrstama biljnog i životinjskog svijeta. Povećani unos organske komponente dobrodošao je svakom tlu za povećanje mikrobiološke aktivnosti i proširenje kapaciteta prijema i zadržavanja hranjiva, što će vam višestruko vratiti svaka sljedeća kultura. Povećanje prinosa i bolja kvaliteta istog, povećat će prihod Vašeg gospodarstva, a ne treba zanemariti dodatni financijski poticaj kojega ostvarujete po navedenoj mjeri 10.

 

 

Pored gore navedenih smjesa, imamo pripremljene i druge smjese po preporuci iz programa mjere 10, izmiješane i spakirane po 15 kg, i to:

Smjesa za ocjedita tla (30 kg /ha, 5 komponenti, pakirano u vreće od 15 kg)
Smjesa za zasnivanje travnatog pojasa (30 kg/ha, 7 komponenti, pakirano u vreće od 15 kg)

U našem sortimentu imamo sve vrte trava i djetelina, a možemo Vam napraviti i bilo kakvu gotovu smjesu koja će biti pogodna za tlo na kojem ćete uzgajati travni usjev ili biti pogodna za određenu, Vama potrebnu namjenu. Na zahtjev naših kupaca, od ove sezone u prodaju uvodimo nove vrste kao što je westrvoldški ljulj, rosulja bijela, esparzeta, inkarnatka i grahorica dlakava.