Cijenjeni partneri u poljoprivrednoj proizvodnji,

Već niz godina naš se partnerski odnos sve više razvija u cjelovitu uslugu. I to u oba smjera. Vi ste pronašli interes da uz kupovinu vrhunskih sjemenskih RWA kultivara od RWA kupujete i ostali repro-materijal potreban za Vašu poljoprivrednu proizvodnju.
S druge strane, RWA je postao Vaš partner kao poznat i pouzdan kupac Vaših merkantilnih ratarskih proizvoda. Zatvaramo ciklus međusobnog POVJERENJA i POUZDANOSTI u integriranu cjelinu.

Smatramo da će to u vremenina koja dolaze biti vrlo važna osovina poslovne strategije: poznat i pouzdan kupac Vaših proizvoda iz proizvodnje pod vedrim nebom za koju treba uložiti značajna sredstva, s jedne strane.
A s druge strane, nabavom naših kultivara i ostalog repro-materijala iz naše ponude, ne samo da ostvarujete visoke prinose, nego i gradite sigurnu BUDUĆNOST vašeg gospodarstva i RWA Raiffeisen Agro.
Uz terenski tim naših agronoma koji u pravilu dolaze kod Vas, otvorili smo i maloprodajni objekt u Čepinu (Osječka 182).
Bilo bi nam bilo drago da nas tamo posjetite.
Naše vrhunske hibride sjemena kukuruza prodajemo u brendiranom pakovanju, kao i sjeme trava, uljane repice i strnih žitarica.

Uvijek uz Vas djelatnici
RWA Raiffeisen Agro d.o.o.