ZAŠTO KALCIFIKACIJA TLA?
Reakcija tla izražena kao pH vrijednost, pokazatelj je niza agrokemijskih svojstava tla, važnih za ishranu bilja. U procesima obrade, a i samog starenja tla često dolazi do ispiranja iz tla, što izaziva promjene u tlu i to ne samo u kemijskom već i u fizičkom pogledu.
Općenito, do „ zakiseljavanja tla“ dolazi zbog pretjerane dušične gnojidbe i povećanog sadržaja dušika u tlu, povećanih oborina ( iznad 630 mm/godišnje), ali i zbog industrijskog zagađenja.
Kiseliost je obično najveća u prvih 5 cm oraničnog sloja. Zakiseljavanje tla dovodi do problema u ishrani bilja i dostupnosti pojednih mineralnih hranjiva biljci.

RJEŠENJE:

Rwa Raiffeisen Agro Vam nudi rješenje u obliku proizvoda BRANNTKALK.
Ovaj proizvod vrhunske kvalitete nudi najbolje rješenje na tržištu za regulaciju kiselosti tla , naročito površinskog oraničnog sloja.
Osim toga izvrstan je za higijenu tla i uspostavljanje ravnoteže u tlu, kao i poboljšanja strukture.
Branntkalk dolazi na tržište u obliku granula ( 1-3 mm), te ja kao takav idelan za aplikaciju, lako se razbacuje i ne stvara prašinu.
U mogućnosti smo Vam ponudti ovaj proizvod po povoljnim cijenama, u pakiranju u vrećama od 600 kg.

Preporuka primjene je od 600 -1.000 kg/ha.
Za sve detaljne informacije o ovom proizvodu, njegovim prednostima i mogućnostima nabave, obratite nam se s povjerenjem.
Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Vaš RWA Raiffeisen Agro
Picture1Picture2