rwa-katalog-2014-jesenPoštovani proizvođači,

Evo na na početku novog proizvodnog ciklusa pod vedrim nebom.
Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju znatno je povećana mogućnost “izvoza” poljoprivrednih proizvoda na to veliko tržište.
Pri “izvozu” merkantilnih roba vrlo često je bitna sorta od koje je merkantila proizvedena. Kako vam je poznato, naša firma zastupa najbolje europske kultivare repice i ozimih žitarica. Markantila proizvedena od naših kultivara poznata je europskom tržištu, te ju je stoga lakše plasirati od druge merkantile.
Prošle sezone napravili smo veliki iskorak u plasmanu sjemena pšenice.
Do tada smo gotovo isključivo prodavali samo pšenice poboljšivače, a u 2013. plasirali smo znatnu količinu Graindora, Sofrua i Alixana, visokoprinosnih krušnih pšenica.
U svom portfelju nastavljamo s poboljšivačima, ali širimo i plasman visokoprinosnih krušnih pšenica. U Europskoj Uniji pored poboljšivača i krušnih pšenica, postoji i kategorija stočnih pšenica. Ove pšenice imaju visok prinos, a koriste se u ishrani stoke. U budućnosti ćemo vjerojatno u našem sortimentu imati i ovakve sorte ukoliko to Vi budete tražili od nas, jer mi Vam nudimo povjerenje, pouzdanost i sigurnu budućnost.

Uvijek uz Vas djelatnici
RWA Raiffeisen Agro d.o.o.

[button link=”http://rwa.hr/wp-content/uploads/2014/09/RWA-Raiffeisen-Agro-katalog-jesen-2014.pdf” type=”icon” newwindow=”yes”] PDF katalog jesen 2014[/button]