rwa-katalog-2013-jesen-naslovnaPoštovani proizvođači,

U godini u kojoj RWA Raiffeisen Agro obilježava 15 godina djelovanja u Hrvatskoj sa zadovoljstvom možemo zaključiti da smo u vremenu koje je iza nas izgradili i stekli povjerenje velikog broja poljoprivrednih proizvođača. Zahvaljujemo svima koji su prepoznali kvalitetu naših proizvoda, jednako kao i predanost našeg tima da uvijek budemo na usluzi.
Uspjesi koje smo zajedno ostvarili daju nam vjerovati da ćemo u godinama koje su pred nama biti još bolji i da ćemo i dalje s Vama izgrađivati prijateljski poslovan odnos. Kao i svake sezone i za ovu smo Vam pripremili novitete u našem sortimentu. Pored novih sorti, plasirati ćemo na tržište i EKO sjeme nekih naših sorti ozimih žitarica.

Za proizvodnju kvalitetne merkantilne uljane repice i žitarica potrebno Vam je sjeme naših kvalitetnih i visokoprinosnih kultivara. Uz sjeme Vam nudimo i sav ostali potrebni repro-materijal (gnojivo, zaštitna sredstva). Nudimo Vam stručne savjete u proizvodnji i siguran otkup Vaše merkantile tako da od momenta sjetve do predaje Vašeg gotovog proizvoda ne morate brinuti kako i gdje ćete ga plasirati. Mi smo tu da Vam pomognemo i Vašu proizvodnju učinimo što lakšom, profitabilnijom, a sve na obostrano zadovoljstvo.

RWA je sinonim za povjerenje i pouzdanu budućnost.

Uvijek uz Vas djelatnici
RWA Raiffeisen Agro d.o.o.

 

[button link=”http://rwa.hr/wp-content/uploads/2013/07/rwa-katalog-2013_jesen.pdf” type=”icon” newwindow=”yes”] PDF katalog jesen 2013[/button]