LOGO - NOVI - BEZ ADRESE - 2

 

Poštovani vinari i vinogradari,

 

Uskoro dolazi nova berba 2014., koja zasigurno donosi nova iskustva u vinarstvu. Ponekad će trebati vrlo brzo i odlučno reagirati. Ako još niste pripremili sredstva za fermentaciju i antioksidanse koji će pratiti kvalitetu vašeg mošta na prihvatu u podrum, mogu tvrditi da ćete se naći u problemu. Znam da još svjesno planirate količine, međutim, pripazite! U proizvodnji vina ne postoji uhodan „recept“ koji se može koristiti svake godine!

 

Iskustvo je pokazalo da sve više trebate stručan savjet i dođite već sada u Vinarski centar, po listu preporučenih sredstava koje trebate u berbi. Rado vas očekujemo.

 

Nažalost, podrumi su i dalje opterećeni vinom, treba što prije vina pospremiti u boce, sačuvati arome, odraditi velik posao kod stabilnosti vina, a ujedno podići kvalitetu konačnog proizvoda.

 

Ove vinarske godine primjećujem manju učinkovitost i otežane uvjete kod filtracije. Preporučujem vam tretirati vina s enzimatskim pripravkom ENZYM FILTRATION, čijom se primjenom uspostavlja očekivana kvaliteta.

 

            Enzim FILTRACIJA granulirani je enzim za primjenu u vinarstvu. Enzim FILTRACIJA je enzimski preparat ß-Glukanaze za proizvodnju vina. Specifično je proizveden kako bi se poboljšala filtrabilnost vina kod grožđa koje je tijekom berbe napadnuto od napada sive plijesni Botritis. Enzim FILTRACIJA koristi se i u proizvodnji vina “sur lie” metodom.

 

Enzim FILTRACIJA je vrlo efektan enzimski preparat u svrhu poboljšanja filtrabilnosti vina. Doziranje ovisi o procesnim uvjetima proizvodnje (pH i temperatura).

 

 

Obratite nam se sa povjerenjem.

KUTIJA