Nacionalni program pomoći sektoru vina od 2014. do 2018. s proračunom od 11,8 milijuna eura trima će mjerama financirati djelatnosti vinara i vinogradara.

Doneseni su Pravilnici o provedbi mjera promidžbe na tržištima trećih zemalja, za restrukturiranje vinograda, te mjera investicije u vinarije i marketing vina, kojim će se započeti prihodovanje sredstava iz do sada najvećeg fonda za vinare i vinogradare „Vinske omotnice“. Jedanput ili više puta godišnje, proizvođači upisani u Vinogradarski registar dobiti će 50 % – 80% popusta za promotivne aktivnosti u cilju pronalaženja novih potrošača, prodaje i veće potrošnje hrvatskih vina, povećanjem konkurentnosti proizvođača vina kroz modernizaciju vinogradarskih tehnika, kupnju novih strojeva i opreme.

RWA Vinarski centar

Investirajte sada. Sada je vrijeme da podignete kvalitetu i tehnologiju proizvodnje vina. RWA je cjelovit dobavljač opreme i usluga, najma strojeva i vinarskog laboratorija za analizu mošta i vina. Naši stručnjaci znaju kako najbolje profitirati iz EU fondova. Time više što je oprema u programu europskih standarda kvalitete sa iskustvima upravo iz vlasništva velikog koncerna RWA Austrija.

Preporuka za vinogradare i vinare

Pažljivo planiranje i pravovremeno informiranje baza je za korištenje novih tehnologija. Prezentacija roba i usluga može biti ključan moment kod vaše odluke, posebice kod planiranje kupnje pojedinih ili ukupnih dijelova opreme. Zatražite pravovremene informacije vezane uz kupnju i troškove. Pripremu potrebne dokumentacije zatražite od naših stručnjaka

Vrhunska oprema i usluga

Konzultacija sa našim stručnjacima se ne naplaćuje, ali se isplati. Ne samo da u RWA Vinarskom centru možete kupiti kvalitetnu opremu, već je RWA vaš aktivni partner na kojega se možete osloniti kod prikupljanja ponuda, koje trebate kako biste dobili vaš novac.
Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.
Rwa Raiffeisen Agro d.o.o. , Vinarski centar, Osječka 182, 31431 Čepin.

Jelena Vitić
jvitic@rwa.hr
Tel. 099 260 1266

Siniša Petrijevčanin
spetrijevcanin@rwa.hr
Tel. 099 260 1265

Luka Popović
lpopovic@rwa.hr
Tel. 091 236 9204

TPicture1